ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، از طریق آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.

اگر با ایران تور گیت سفر می‌کنید، کارشناسان ما کارهای مربوط به دریافت ویزای سنگاپور را برای شما انجام می‌دهند.
مدارک موردنیاز چنانچه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است:
توجه: کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

شناسنامه ایرانی

گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.

یک قطعه عکس ؛ زمینه‌روشن در ابعاد ۴*۶که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد و کمتر از 6ماه از گرفتن عکس گذشته باشد.

آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی.

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۵۵ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.