به دلیل اینکه ۴ نوع ویزای شینگن داریم و با توجه به نوع سفر و دیگر شرایطی که دارید، مدت زمان های متفاوتی برای این نوع ویزا در نظر گرفته می شود. ولی به طور معمول، می توانید در یک دوره شش ماهه تا حداکثر ۹۰ روز را بعد از تاریخ ورود به آن کشور از این ویزا استفاده کنید.

گرفتن ویزای شینگن از هر کدام از کشورها در جزئیاتش با مقررات و سختگیری های متفاوتی برای ما ایرانیان همراه بوده است. گفته می شود تعدادی از آن کشورها مانند آلمان، اتریش، فرانسه و هلند به راحتی به شما ویزای شینگن می دهند با این حال این موضوع دلیل بر اینکه دیگر کشورها اصلا به شما ویزای شینگن نمی دهد نیست. کشور فرانسه بیشترین آمار ویزای شینگن توریستی را دارد که به متقاضیانش ارائه داده است. یک نکته دیگر که اگر  وقت، حوصله و تجربه این کار را ندارید، می توانید از طریق آژانس های معتبر برای گرفتن ویزای شینگن خود اقدام کنید. بسیاری از آژانس ها به دلیل اینکه این کار را زیاد انجام داده اند، به اصطلاح در این باره خبره شده اند. برای انتخاب کشوری که می خواهید از طریق آن ویزای شینگن خود را تهیه کنید، چند راه حل و نکته را به شما توصیه می کنیم.

  • بهتر است از طریق سفارت کشوری که می خواهید مدت بیشتری در آن اقامت کنید، اقدام کنید یا کشوری که در ابتدا وارد آن می شوید.
  • اگر در کشور مقصد آشنا، فامیل و دوستی دارید که می تواند برای شما دعوتنامه بفرستد، بهتر است که از طریق آن کشور اقدام به گرفتن اخذ ویزا کنید.
  • برای گرفتن ویزای شینگن بهتر است که حداقل ۲ الی ۳ ماه قبل برای گرفتن وقت مصاحبه با آن سفارت اقدام کنید. در نظر داشته باشید که سفارت ها به دلیل شلوغی و درخواست های فراوان متقاضیان، ممکن است بسیار دیر به شما وقت مصاحبه بدهد. بنابراین با درخواست زودتر از زمان سفر خود و گرفتن ویزا مطمئن خواهید شد